29 Nisan 2022 Cuma

Neden E-Kitap Yazmalısın? I E-Kitap Yazarak Para Kazanma

Neden E-Kitap Yazmalısın?
Geçtiğimiz sene sadece ABD üzerinde e-kitap sektörünün 8 milyar dolarlık bir payı olması bile size etkileyebilir. Banene ABD'den diyebilirsiniz. Evet belki kendi çapınızda haklısınız ancak durum para kazanma olunca işler değişiyor. Neden e-kitap yazmalısın sorunun cevabını en iyi pasif gelir yöntemi ile para kazanmak isteyenler verebilir. Bildiğiniz bir konu hakkında veya araştırma yaptığınız insanlara çözüm sunan içerikleriniz hakkında bir e-kitap yazarak para kazanmak mümkündür.. Ülkemizde de durum oldukça gelişti. Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce "Neden e-kitap yazmalısın?" sorusu bir kenara neden e-kitap alayım ki gibi sorular soruluyordu. Yani açıkçası ABD milyonları kovalarken bizler "hayal bunlar" diye bakınıyorduk.
Amanda Hocking E-Kitap Yazarı
Hatta ABD'de Amanda Hocking sadece yazdığı e-kitaplar sayesinde milyon dolarlar kazandı. Umutsuzca yazdığı e-kitabı sanal dünya ile paylaştı ve 2.5 milyon dolar kazanç sağladı. Bunu yaptığında ise yıl 2010'du.

Türkiye'de E-Kitap Satılır mı?

Türkiye için e-kitap sektörüne göz attığımız zaman hikaye,roman tarzındaki e-kitapların yavaş yavaş pazarda artış gösterildiği görülmektedir. Buna karşın ders kitapları ve insanların sorunlarına çözüm sunan içeriklerinde hızlı bir ivme ile artış gösterdiği görülmektedir. Günümüzde herkesin cebinde bir mobil telefon olduğunu düşünürsek aslında herkesin potansiyel bir e-kitap müşterisi olduğunu söyleyebiliriz. Google Play Store sadece bir örnek olmakla beraber birçok kişi de kendi kurduğu web sitesi üzerinden satış yapmaktadır.
E-Kitap yazarak para kazanma konusuna gelindiğinde ise ülkemizde özellikle yabancı dilde e-kitap yazarak diğer ülkelere pazarlayan yüzlerce kişi olduğunu söyleyebiliriz. Bu kişiler en basit hali ile aslında "Neden e-kitap yazmalısın?" sorunun cevabını vermektedir. Mesela kilo vermek isteyen binlerce kişi var değil mi? Herkes diyetisyene ya gidemiyor ya gitmek istemiyor. Bununla birlikte internet ortamındaki bilgiler oldukça karışık ve garantisi olmuyor. Ancak bit.ly/yagyakanlar gibi ürün sunulunca birçok kişi bu ürünü kapış kapış alıyor. Çünkü garantili ve resmi şekilde satışı yapılmasının yanında bekleme derdi olmadan alabiliyor. Satıcı açısından da baskı veya kargo masrafı olmuyor. Demek istediğim nokta Türkiye'de e-kitap satışı çok rahat şekilde yapılıyor. Ancak dil bilginiz var ise Clickbank gibi siteler aracılığı ile satışa sunarak oldukça tatmin edici kazanç sağlayabilirsiniz.

Neden E-kitap Yazmalısın Sorusunun gerçek Cevabı

Neden e-kitap yazmalısın sorusunun kısa ve gerçek cevabı aslında para kazanmak için diyebiliriz. Ancak para kazanmak adına işe yaramayan bilgileri e-kitap haline getirip piyasaya sunmakta saçmalık olur tabi ki. Bu bakımdan insanlara faydası olan ve bir sorunlarına çözüm olan içerikler üretmelisiniz ki satılsın. Elbette satış için sadece içerik değil görünüş ve işlevliği, ulaşılabilir olması da gereklidir. Bu aşamada ise sizlere E-Kitap Kazançları Eğitim Seti yardımcı olacaktır.

Sizde hazır şablonları ve e-kitap kapakları içeriğinde barındıran bu eğitim seti sayesinde kendinize ait onlarca e-kitap yazarak para kazanmak isteyebilirsiniz. Üstelik eğitim setinde sadece e-kitap yazma değil satış için gerekli bilgiler de sunulmaktadır. Şimdiden bol kazançlar.
Şimdi Yazımı Paylaşın! :     Facebook Twitter Stumble Digg
Yer: Türkiye

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu aldım ama hemen yayınlamayacağım. Ufak bir inceleme ve onay sonrasında yorumunuz burada yerini alacaktır. Takipte kalmaya devam edin...

Diğer Yayınlar